Posebna ponudba

Mladinski hotel Ajdovščina želi svojim gostom nuditi visoko kakovostno storitev, da bi se le-ti v naših prostorih počutili prijetno, udobno, predvsem pa dobrodošle. V te namene smo tako za individualne goste kot tudi za zaključene skupine pripravili posebno ponudbo, za katero smo prepričani, da bo izpolnila vsa vaša pričakovanja.


Wajdušna
Radi pripovedujemo zgodbe in radi letimo, navdušujeta nas pohodništvo in kolesarjenje, obožujemom kulinariko in vipavska vina. Najraje od vsega pa vse to delimo z vami. Sprejmemo vas, kot bi sprejeli svoje najboljše prijatelje. Nikoli ne hitimo. Uživamo vsak trenutek posebej in si za to vzamemo čas.

Smo prijazni domačini, ki vas popeljemo po Vipavski dolini. 

Burjatik d.o.o.
Župančičeva 1c,  5270 Ajdovščina
Internetna stran: www.wajdusna.com
E-mail: wajdusna@wajdusna.com

 • Pohod na polet 
  Podajte se na pohod po robu planote Gora, po eni najbolj slikovitih pohodniških poti do vzletišča, od koder boste z jadralnim padalom v tandemu poleteli nad Vipavsko dolino. Po želji vas po pristanku pospremimo v vinski hram na pokušino lokalnih vin in domačih dobrot.

  Trajanje: 4 - 5 h

  Preverite tudi: Polet v tandemu: izjemno doživetje z jadralnim padalom nad Vipavsko dolino z izkušenim inštruktorjem letenja. 
   
 • Kolesarjenje in vino
  Pridružite se nam na izjemni kolesarski turi po vinski deželi, med vinogradi in starimi vasicami. Ob postanku pri vinarju boste okušali najboljša lokalna vina. 

  Trajanje: 5 h
   
 • Pohod in vino
  Vabimo vas na sproščujoč pohod med vinogradi in na cilju v vinsko klet, kjer vas bodo razvajali omamni okusi lokalnih dobrot. 

  Trajanje: 5 h

  Preverite tudi: Pohodniški izleti: Podajte se na enodnevni pohod z našim izkušenim vodnikom. Izbirate lahko med različnimi potmi.
   
 • Kulinarično potepanje
  Spoznajte tradicionalne kmetije, kjer sušijo pršut in v sodih zorijo najboljša vina. Okusite pristne jedi in stare domače sorte vin. Vrhunec tega potepanja po Vipavski dolini je mali tečaj kuhanja, ki vam razkrije skrivnost priprave tipične vipavske jedi.

  Trajanje: 6 h
   
 • Winestronaut vinska tura
  Podajte se na raziskovanje lokalnih vinskih kleti in spoznavanje vinske kulture z zabavno ekipo Winestroanut. Obiščite dve skrbno izbrani vinski kleti, kjer boste lahko uživali v okušanju izvrstnih lokalnih vin.

  Trajanje: 6 h
   
 • Okušamo lokalno pivo
  Pridružite se nam pri okušanju izjemnega kraft piva, obiščite dve lokalni butični pivovarni ter spoznajte zgodbe o pivski kulturi in zgodovini Vipavske doline.

  Trajanje: 6 h
   

Izposoja koles
Izposojamo vrhunska Trek X-caliber 8 29’ gorska kolesa. Naša stalna asistenca vam zagotavlja brezskrbno kolesarjenje po najlepših predelih Vipavske doline.
 

 • Vodene kolesarske ture
  Spoznajte slikovito Vipavsko dolino s kolesom. Odkrijte njene najlepše skrite kotičke v spremstvu izkušenih vodnikov. Skrbno izbrane kolesarske ture, speljane po zelo različnih terenih, so različno zahtevne in prilagojene različnim stopnjam fizične pripravljenosti. 

 

RockVelo - izposoja električnih koles ter kolesarski izleti
Podjetje nudi izposojo vrhunskih gorskih koles, ki jih tudi dostavijo gostom hostla. Organizirajo izlete z e-kolesi po Vipavski dolini in Zelenem Krasu.

RockVelo

Skrilje 36a, 5263 Skrilje
Internetna stran: www.rockvelo.com
E-mail: info@rockvelo.com