Programi

 

Da bo bivanje v mladinskem hotelu zares prijetno, bodo poskrbeli zanimivi in ustvarjalni programi, ki jih ponuja. Le streljaj od mestnega vrveža se napletajo mnoge zanimive dogodivščine, območje pa je tudi imenitno izhodišče za različna potepanja peš, s kolesom, ali pa kako drugače.

 

SportŠport in rekreacija

Mladinski hotel Ajdovščina je lociran v Športnem parku Pale. V sodelovanju s partnerji Mladinski hotel Ajdovščina gostom ponuja še obilico možnosti za športno udejstvovanje na različnih področjih.
 
preberi več

 

 
 

Tabor 1Tabori in izobraževanje

Mladinski hotel Ajdovščina v sodelovanju z zunanjimi partnerji (ekologi, naravovarstveniki, Ljudsko univerzo, Mladinskim centrom ter z ostalimi neprofitnimi organizacijami) razvija naravoslovne in izobraževalne programe, s katerimi lahko obiskovalci Vipavske doline obogatijo svoj prosti čas, svoje znanje ter navsezadnje tudi same sebe.  
 
preberi več


 

Kulturna dediščinaDediščina

V sodelovanju s partnerji (kulturna društva in samostojni delavci na področju kulture iz Ajdovščine) Mladinski hotel Ajdovščina organizira delavnice in večdnevne kolonije z različnih področij umetnosti (gledališka dejavnost, kiparstvo, slikarstvo, ročna dela, vizualne umetnosti in oblikovanje, filmska umetnost, …).   

preberi več
 


Posebna ponudba 1Posebna ponudba

Mladinski hotel Ajdovščina želi svojim gostom nuditi visoko kakovostno storitev, da bi se le-ti v naših prostorih počutili prijetno, udobno, predvsem pa dobrodošle. V te namene smo tako za individualne goste kot tudi za zaključene skupine pripravili posebno ponudbo, za katero smo prepričani, da bo izpolnila vsa vaša pričakovanja.

preberi več