Organizirane skupine

Le streljaj od mestnega vrveža se napletajo mnoge zanimive dogodivščine, območje pa je tudi imenitno izhodišče za različna potepanja peš, s kolesom, ali pa kako drugače.

V okolici so mogoče številne športne, družabne in druge aktivnosti: pohodništvo, kolesarjenje, tenis, plavanje, jamarstvo, padalstvo itd.. V Mladinskem centru in hotelu Ajdovščina pa so dobrodošli tudi organizatorji konferenc, prireditev, razstav ali družabnih srečanj, saj objekt med drugim vsebuje tudi tehnično opremljeno prireditveno dvorano in konferenčni sobi, galerijo, večnamensko sobo, učilnico. Na prostem pa je priročen prireditveni prostor z odrom.

Za zaključene skupine smo pripravili izobraževalno-počitniške programe, ki vključujejo zanimive in praktične delavnice različnih tematik (naravoslovje, onesnaževanje, učenje tujih jezikov, itd..) ter bogate prostočasne aktivnosti (šport, ustvarjalne delavnice, vodeni izleti in ogledi, animacija). Mladinski hotel Ajdovščina zaključenim skupinam nudi dodatne ugodnosti in popuste.

Pokličite nas in z veseljem vam bomo svetovali, kako preživeti miren oddih ali doživeti ajdovsko na aktiven način:

 

Kraj je odlično izhodišče za obisk številnih krajev v Vipavski dolini in širši okolici. Za seznam mogočih izletov v Ajdovščini in okolici si poglejte spletno stran www.vipavskadolina.si.