Zaposleni Mladinskega hotela Ajdovščina na izpopolnjevanju znanj s področja turizma

datum: 04.10.2013

kategorija: Obvestila


Zaposlena Mladinskega hotela Ajdovščina sta v začetku oktobra, sodelovala na izpopolnjevanju znanj s področja trženja kapacitet mladinskega hotela znotraj mladinskega centra.

Izobraževanje v organizaciji Mladinske mreže MaMa, katerega član sekcije MCH turizem je tudi naš Mladinski center in hotel Ajdovščina, je potekalo v Mladinskem centru Šmartno ob Paki. Udeleženci smo se seznanjali z novimi dognanji in praksami razvoja blagovne znamke v turizmu: O blagovni znamki in skupnih izhodiščih ter priporočilih; Tržni segmenti, opredelitev kupcev in produkti; Primeri dobrih praks iz tujine, zanimivih za mladinske produkte; Primeri dobrih praks uporabe informacijske tehnologije in spletne prisotnosti/akcij; Delavnica za razvoj produktov: teoretični in praktični del; ipd..
Delavnice so vodili: Tina H. Zakonjšek (Zavod Novi turizem), mag. Tomaž Štefe (prvi direktor Hostla Celica), dr. Dejan Križaj (predavatelj na UP FTŠ Turistica) in Jana Apih (Marketinški projekti v turizmu).

Sekcija Mladinske mreže MaMa - MCH turizem si namreč želi svoje programe, projekte in produkte ponuditi mladim in ostalim na slovenskemu in tujem trgu. Verjamemo, da nam bo uspelo.