1. Rojstni dan Mladinskega centra in hotela Ajdovščina

datum: 06.05.2012

kategorija: Obvestila


Mladinski center in hotel Ajdovščina je 6. maja 2012 upihnil svojo prvo svečko!


Ajdovščina je lani postala bogatejša za stavbo z nastanitvenimi kapacitetami ter s prostori, v katerih imajo od tedaj sedež vse mladinske organizacije, ki delujejo v sklopu občine Ajdovščina. Mladinski center in hotel Ajdovščina je pripomogel h kakovostnejši ponudbi prostočasnih dejavnosti za mlade ter omogočil, da se le-ti aktivneje in pogosteje udejstvujejo najrazličnejših predavanj, tečajev, delavnic, okroglih miz in ostalih projektov, ki jih center neumorno izvaja.

Obljubljamo, da bomo tudi v nadaljnjo tako. Napoved bližnjih dogodkov pa lahko spremljate na: www.mc-hisamladih.si

Mladinske organizacije so s preselitvijo na novo lokacijo ponovno oživele in postale še močnejše v svojem delovanju. Klub ajdovskih študentov in dijakov (KAŠ), Društvo Rod mladi bori, Medobčinsko društvo prijateljev mladine (MDPM), Združenje skavtov in skavtinj (Steg Šturje 1), Ljudska univerza Ajdovščina, Bar hiša mladih ter ostali zunanji izvajalci skrbijo, da je v Palah poskrbljeno za vsak okus, žep ali željo. Tu deluje tudi turistično-informacijski center Ajdovščina (TIC), razpolagajoč s številnimi informacijami o Vipavski dolini, ki gostom hotela pridejo še kako prav.

Mladinski hotel poleg nastanitvenih kapacitet (50 ležišč) v svetlih in udobnih sobah ponuja v najem tudi opremljene prostore, in sicer učilnico, dve sejni sobi, manjšo in večjo koncertno dvorano. Prostori so ustrezno opremljeni s sodobno tehnološko opremo, ki  podjetjem ali posameznikom omogočajo, da tu izvajajo tako poslovna srečanja kot tudi konference ali okrogle mize.

V Mladinskem hotelu je v prvem letu obratovanja prenočilo preko 2500 obiskovalcev, pri čemer je dobra tretjina bila tujih gostov. Zaposleni v hotelu si prizadevamo za oblikovanje različnih in zanimivih programov in projektov, ki bi tudi v nadaljnje privlačili naše potencialne goste.

Ekipa mladinskega hotela ogromno truda vloži v oblikovanje dodatnih turističnih programov. Več o njih na: www.hostel-ajdovscina.si/programi

Mladinski center in hotel Ajdovščina – vse najboljše in veliko uspeha še v bodoče!