Mladinski hotel Ajdovščina gosti švicarske orientaciste

datum: 23.09.2011

kategorija: Obvestila


Mladinski hotel Ajdovščina je za teden dni v celoti zasedla reprezentanca švicarskih orientacistov, ki imajo v Trnovskem gozdu priprave na prihajajoča tekmovanja. Skupaj s trenerjema in maserko, ki spremljajo še ne dvajsetletna dekleta in fante, jih naštejemo kar 30.


Namestitvene kapacitete v hotelu so sicer večje, vendar so zaradi želje po udobnosti in zasebnosti Švicarji zakupili kar vse postelje. Z bivanjem v Mladinskem hotelu Ajdovščina so več kot zadovoljni. Navdušeni so nad urejenostjo in prijetnostjo prostorov novega hotela, njegovo lokacijo na robu mesta tik ob Hublju, za morebitne informacije pa smo jim vedno pri roki na TIC-u Ajdovščina, kar še povečuje udobje bivanja v hotelu. Ko se zjutraj odpravljajo na treninge so polni adrenalina, saj je Trnovski gozd s svojimi številnimi posebnostmi pravi raj in izziv za njihove naloge.
Od sobote, 24. septembra, dalje bodo ležišča v Mladinskem hotelu ponovno na voljo za vse popotnike, ki bodo obiskali Vipavsko dolino in raziskovali njene kotičke v tem čudovitem, že skoraj jesenskem času.

Vir: TIC Ajdovščina